Tweedehands fietsenbeurs

​In september organiseert VELOKANIK in Jette de grote fietsbeurs.

Kom een fiets verkopen of kopen

Op zondag 17 september 2023 organiseert het Velokanik-team een tweedehands fietsenbeurs.

Kom een fiets VERKOPEN of AANKOPEN!!! Elke fiets is welkom, of hij nu goed rijdt of slechts een kleine reparatie nodig heeft: volwassenen, kinderen, loopfietsen, mountainbikes, racefietsen, enzovoort..

Als je je fiets wilt verkopen, kun je hem afgeven:

- Op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur 

of

- Op zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur 

Samen met VELOKANIK bepaal je de verkoopprijs. Verkopers hoeven niet tijdens de verkoop aanwezig te zijn. De vrijwilligers van VELOKANIK regelen alles! 

De verkoop vindt plaats op zondag 17 september van 14.00 tot 18.00 uur op het Kardinaal Mercierplein (voor het treinstation). 

Let op, de autovrije dag is op hetzelfde moment van 9.30 tot 19.00 uur!

Voor meer informatie: info@velokanik.be

Event facebook 

REGLEMENT Brocante


# WILT U EEN FIETS VERKOPEN?

- Welke fietsen zijn toegestaan?

Met uitzondering van scooters en elektrische fietsen, zijn alle fietsen (voor volwassenen, kinderen of met pedalen) welkom, op voorwaarde dat ze in werkende staat zijn of slechts kleine reparaties nodig hebben. 

Fietsen van hoge waarde worden geaccepteerd als u een aankoopfactuur kunt tonen.

- Hoe?

Na een technische inspectie schatten we de waarde van de fiets op basis van de staat en eventuele reparatiekosten. We vullen het technisch formulier in en bepalen samen de prijs. We behouden ons het recht voor om een fiets in slechte staat te weigeren.

- En dan?

U kunt het verkoopbedrag of uw fiets ophalen op het afgesproken tijdstip (17 september tussen 18.00 en 19.00 uur). Als u uw fiets niet ophaalt, beschouwen we uw fiets (of het verkoopbedrag) als een gift.


# ZOEKT U EEN FIETS?

- Welk fiets kan ik kopen?

We accepteren alle fietsen in werkende staat en fietsen met gemakkelijk te repareren defecten. Dankzij een technische controle is de staat van de fiets bekend. We zullen u helpen de juiste fiets te vinden op basis van uw maat, budget en beoogd gebruik.

- Hoe?

Het technisch formulier dat aan de fiets is toegevoegd, bevat alle informatie (technische specificaties, prijs, staat, nodige reparaties).

- Een testrit?

Een proefrit is mogelijk (identiteitskaart vereist).

- Kopen?

Nu u de fiets van uw dromen heeft gevonden, sluiten we de koopovereenkomst af (alleen contante betaling). Er is geen garantie op de fietsen.